Fietsen voor een huis

Beste allemaal,

Een beetje aan de late kant maar met enige trots kan ik jullie meedelen dat mijn missie om met de fiets de Col du Galibier in Frankrijk te beklimmen op 16 juli jl. is geslaagd.

Je ziet aan de bijgevoegde foto’s dat het af en toe toch nog wel de nodige moeite heeft gekost maar dat was het echt dubbel en dwars waard. Tijdens de beklimming kregen we gezelschap van topschaatster en olympisch kampioene Ireen Wüst die ons er natuurlijk echt helemaal uit fietste. Het zou echter wat zijn geweest als wij haar het nakijken hadden gegeven.

 

De actie is geslaagd:

  • voor de stichting Fiets voor een Huis – opbrengst  € 302.642
  • voor mezelf … nooit zijn mijn diabetes controle waarden etc. in de achterliggende periode zo goed geweest. Zowel bij de voorbereidende trainingen als tijdens de beklimming van de Galibier zelf. En dat is voor mijzelf toch eigenlijk minstens zo veel waard als het doel van de actie. 

U/Jullie allen nogmaals heel erg bedankt voor alle sponsor bijdragen. Ik moet nog beslissen of ik volgend jaar weer mee zal gaan doen. Mocht ik dat doen dan bestaat dus ook een kans dat ik eventueel (vrijblijvend) weer bij jullie aanklop voor mogelijke sponsoring van nieuwe huizen 😁. Dat zien dan in de loop van volgend jaar wel.

 

Een hartelijke groet,

Reinier

 

fiets 1

 fiets2