Gun elk kind ‘de vakantie van je leven!’

De zon in je gezicht, de haren in de wind, het geluid van water dat tegen de boot klotst… Zeilen is heerlijk! En voor kinderen is het nog leuker als je dit kunt beleven samen met andere leeftijdsgenootjes op een zeilkamp! Gunt u kinderen ook zo’n heerlijke vakantie?

Sommige kinderen willen dolgraag op vakantie, maar kunnen dit niet vanwege de thuis situatie. Wij bezorgen deze kinderen alsnog een fantastische zomervakantie, door ze mee te nemen op zeilkamp in Friesland! Wilt u weten wie wij zijn? En zijn er kinderen die u zo’n heerlijke vakantie toewenst?

Wie wij zijn

Al sinds 1954 worden er in Gaastmeer op de boerderij van Siem Cnossen christelijke zeilkampen voor kinderen en jongeren georganiseerd. Gaastmeer (Friesland) is een mooie locatie temidden van de Friese meren. Elk jaar gaan er circa 150-200 deelnemers mee. De kampen worden op geheel vrijwillige basis geleid door jong volwassenen: schippers, kooksters en Ketelbinkieleiders.
Op deze kampen kunnen kinderen een week lang genieten van zon, wind, water
en heel veel leuke activiteiten en gezelligheid. We noemen het niet voor niets ‘de vakantie van je leven’! Tijdens zo’n week zien we kinderen echt opbloeien. Graag zouden we deze vakantie ook mogelijk maken voor kinderen die wegens bepaalde omstandigheden niet op kamp kunnen gaan. Ook willen we graag de kampen verder ontwikkelen, en ook buiten de zomerperiode activiteiten organiseren. Daarom is afgelopen zomer de stichting ‘voor GRV door GRV’ opgericht.

voor meer info kijk op www.voorgrvdoorgrv.nl