Stichting A21

Mijn naam is Mirjam Visser, 32 jaar, moeder van Jesse (5) en Jens (2) en getrouwd met Martien. Ik ben docente Engels op een middelbare school en geef les aan kinderen in de leeftijd van 12 tot 17 jaar.

Vandaag de dag zijn er zo’n 27 miljoen mensen die onder de druk van dwangarbeid en seksuele uitbuiting, kapot en monddood worden gemaakt. Meisjes worden op allerlei manieren om de tuin geleid. Paspoorten worden afgenomen waarna ze in ‘breakinghouses’ worden gestopt. Hier worden ze net zo lang mishandeld, vernederd en verkracht tot ze alle hoop verloren zijn en gewillig zijn aan hun eigenaar. Dan zijn ze ‘klaar’ om verkocht te worden naar o.a. Nederland om vervolgens een verschrikkelijk leven te moeten ondergaan in de gedwongen prostitutie waar ze soms wel meer dan 40 mannen per dag (!) moeten ‘bedienen’.

Dit MOET stoppen!!

Daarom ga ik de uitdaging aan om 21 kilometer hard te lopen waarbij de route gevolgd wordt die vele vrouwen en meisjes afleggen die in de gedwongen prostitutie terecht komen, via de Bulgaarse grens naar Griekenland.

Mijn doel is om minimaal € 10.000,- aan sponsorgeld bij elkaar te brengen om de strijd tegen dit onmenselijke onrecht te steunen. Elke euro zal terecht komen bij de stichting A21 en zal gebruikt worden om deze verschrikkelijke vorm van mensenhandel te bestrijden.

Ik ben de Rocks Foundation heel erg dankbaar dat zij mij en hiermee stichting A21 willen steunen in de strijd tegen onrecht!

De A21 Campagne vecht tegen menselijk onrecht, in het bijzonder mensenhandel. A21 staat voor “bestrijding van onrecht in de 21e eeuw”, en stelt alles in het werk slachtoffers te bevrijden van slavernij wereldwijd.

De A21 organisatie richt zich op de volgende initiatieven; Preventie (en bewustwording), bevrijding en bescherming van slachtoffers, voor het gerecht brengen van handelaren en hun netwerken.