Narande in Uganda

Walking together

Sinds april 2018 is Wilma werkzaam in Uganda. Haar passie is delen over hoe je het gedrag van kinderen kunt begrijpen en hoe je erop kunt reageren op zo’n manier dat je de ontwikkeling ondersteunt. Hiervoor gebruikt ze video interactie begeleiding.
Er is veel vraag naar meer informatie over communicatie, hoe interactie werkt, de ontwikkeling van kinderen, conflicthantering en hoe je op een gezonde manier relaties kunt opbouwen en onderhouden. Wilma werkt vooral in de communities waar nauwelijks toegang is tot informatie.
Ze is bezig om de Couple Cards (http://www.couplecards.com) en Friendship Cards (http://www.friendshipcards.org) beschikbaar te maken in verschillende lokale talen en hiermee mensen te trainen.

Met de gift van Rocksfoundation was het mogelijk om deze auto aan te schaffen zodat we de afgelegen communities kunnen bereiken.
De eerste reis is al ondernomen. Met als resultaat dat we mochten zien hoe een vader en dochter zich verzoenden met elkaar. Narande hoopt nog vele reizen voor herstel in relaties te mogen maken.

www.narande.nl